Місто

В Житомирі планують на час карантину скасувати пільговий проїзд

19 March 2020, 14:29

В Житомирі планують на час карантину скасувати пільговий проїзд у громадському транспорті.

Про це на брифінгу 19 березня повідомив мер Сергій Сухомлин.

Він уточнив, що рішення щодо скасування пільгового проїзду буде прийматися на позачерговому засіданні міськвиконкому, який відбудеться після брифінгу.

Також Сергій Сухомлин розповів, що з суботи, 21 березня, почнуть дезінфікувати зупинки громадського транспорту. Крім того, в обласному центрі створять бригади, які будь зустрічати житомирян, що повертаються з-за кордону та туристів.

«Людей, які будуть приїздити до Житомира, будуть одразу перевіряти», - сказав Сухомлин.

Детальніше дивіться згодом у сюжеті

Нагадаємо, з 19 березня у житомирських маршрутках, трамваях і тролейбусах мають обмежувати кількість пасажирів, яких одночасно в транспортному засобі може перебувати не більше 10 осіб. Чи дотримуються даних обмежень водії громадського транспорту Житомира - у ранковому фоторепортажі.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня 2020 року відбулось засідання виконкому Житомирської міської ради, на якому ухвалили нову редакцію рішення про обмежувальні заходи, текст рішення тут. Також за рішенням виконкому з 18 березня у Житомирі діятимуть мобільні групи, які перевірятимуть діяльність суб’єктів господарювання на предмет дотримання обмежувальних заходів у зв’язку з коронавірусом. Про перші результати роботи мобільних груп розповів заступник мера Сергій Кондратюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин транспорт пільги пільговики  
Матеріали по темі