Влада

Житомирський водоканал хоче розібрати на запчастини 11 одиниць техніки

19 March 2020, 15:05

Комунальне підприємство «Житомирводоканал» звернулося до виконавчого комітету міської ради з клопотанням про списання автотранспортних засобів, «що виведені з експлуатації через відсутність необхідності їх утримання внаслідок повного амортизаційного зносу, а також повної їх непридатності до відновлення та проведення капітальних ремонтів».

Проєкт рішення виконкому «Про списання основних фондів комунального підприємства «Житомирводоканал» Житомирської міської ради» опублікували на сайті мерії 18 березня.

Планується, що виконавчий комітет дозволить водоканалу зняти з обліку підприємства, військкомату, Територіального сервісного центру у Житомирській області 11 одиниць техніки:

Продовження:

Скріншоти з проєкту рішення виконкому

Зазначається, що списані транспортні засоби та механізми розберуть, придатні до реставрації деталі, вузли та агрегати оприбуткують на склад та використовуватимуть як обіговий ремонтний фонд, непридатні – здадуть на металобрухт.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2019 року на позачерговому засіданні виконкому директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін презентував проєкт інвестиційної програми на 2020 рік. За його словами, загальна сума інвестпрограми становить 65 млн 479 тис. грн. Директор водоканалу казав, зокрема, що в рамках інвестиційної програми планується придбання трьох одиниць нової техніки: мулососної машини, каналопромивної машини, екскаватора малого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал техніка списання  
Матеріали по темі