Місто

Житомирський виконком розглядає питання про обмеження пільгового проїзду. Трансляція

20 March 2020, 10:36

На позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 20 березня розглянуть питання обмеження пільгового проїзду в громадському транспорті.

У порядку денному всього два питання:

1. Про тимчасове обмеження пільгового проїзду у міському громадському транспорті.

Доповідач: Підпокровний Костянтин Володимирович - начальник управління транспорту і зв’язку міської ради

2. Про погодження внесення змін та доповнень до цільової програми розвитку охорони здоров’я Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.

Доповідач: Шкап Ірина Анатоліївна, в.о. начальника управління охорони здоров’я міської ради

«У зв'язку з обмежувальними заходами щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об'єднаної територіальної громади засідання виконавчого комітету буде проходити у закритому режимі. Для всіх громадян буде забезпечена онлайн трансляція засідання», - нагадує міська рада.

Нагадаємо, на брифінгу 19 березня мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив про наміри влади на час карантину скасувати пільговий проїзд у громадському транспорті.

Як повідомляв Житомир.info, з 19 березня у житомирських маршрутках, трамваях і тролейбусах мають обмежувати кількість пасажирів, яких одночасно в транспортному засобі може перебувати не більше 10 осіб. Чи дотримувалися даних обмежень водії громадського транспорту Житомира вранці 19 березня – у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком транспорт  
Матеріали по темі