Події

​У Житомирській області під час незаконного полювання підстрелили чоловіка

20 March 2020, 11:59

Уночі 20 березня до лікарні було госпіталізовано 35-річного чоловіка із пораненням черевної порожнини. Поліцейські встановили, що поранення він отримав під час незаконного полювання на території Пулинського району Житомирської області. Потерпілому надано медичну допомогу, загрози життю немає.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про госпіталізацію чоловіка з підозрою на вогнепальне поранення нижньої частини черевної порожнини надійшло до поліції після 2:00. Правоохоронці встановили, що потерпілий житель с. Трудового Пулинського району. У подальшому під час першочергових дій поліцейські місцевого відділення попередньо з’ясували, що він разом з 45-річним жителем Житомирського району уночі поїхали у ліс неподалік с. Нового Заводу, де мали на меті вполювати звіра. Потерпілий залишився поблизу автомобіля, а його товариш з мисливською зброєю пішов у гущавину лісу. Через якийсь час пролунав постріл. Куля пробила лобове скло транспортного засобу та, ймовірно, зрекошетила у чоловіка, який знаходився поряд», – йдеться у повідомленні.

Нині усі ці обставини перевіряються у рамках розпочатого кримінального провадження. Попередня кваліфікація події – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження (ст. 128 ККУ).

У поліції повідомляють, що наразі вилучено зброю, пристрій для нічного бачення, якими користувався один з чоловіків, а також автомобіль «Нісан». У рамках досудового розслідування призначено низку експертних досліджень, у тому числі і щодо тяжкості отриманих потерпілим тілесних ушкоджень.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2019 року у конфлікті між мисливцями та єгерями в Житомирській області загинув адвокат у гучній справі про вбивство ексдепутата Держдуми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: полювання мисливці поліція Пулинський район  
Матеріали по темі