Суспільство

На вихідні синоптики прогнозують мінливу погоду в Житомирській області: з дощем, мокрим снігом та морозом

20 March 2020, 14:10

На вихідних, що наближаються, весна продемонструє примхливий характер: очікується мокрий сніг та до 5 градусів морозу.

Про це йдеться у прогнозі погоди від Житомирського обласного центру з гідрометеорології.

Прогноз на 21 березня

У Житомирі буде хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ. Вітер північно-східний 5-10м/с. Температура вночі 2-4°C тепла, вдень 5-7°C тепла.

В цілому по області також утримається хмарна погода. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер північно-східний 5-10м/с. Температура вночі 0-5°C тепла, вдень 3-8°C тепла.

Прогноз на 22 березня

Зміна характеру погоди. Хмарно. Місцями невеликий мокрий сніг, вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Подібною буде погода і на початку наступного робочого тижня, 23 березня, – з мокрим снігом і морозом.

Синоптики інформують, що минулої доби (день 19 та ніч 20 березня) температура повітря у Житомирській області вдень підвищувалася до 18-20°C тепла, що в крайніх західних районах області перекрила абсолютні значення, а місцями в північній половині області наблизилась до абсолютного максимуму для цієї дати за всі роки спостережень (з 1945 року). Середня температура за добу 19 березня становила 10-11°C тепла, що на 10-11°C вище норми.

Як повідомляв Житомир.info, робочий тиждень, що минає, 16-20 березня, у Житомирі та області, як і прогнозували синоптики, був теплим і без опадів опадів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода березень весна дощ мокрий сніг мороз  
Матеріали по темі