Події

У Житомирській області правоохоронці «накрили» склад, де зберігалося 13,5 тис. пляшок фальсифікованого алкоголю

20 March 2020, 14:35

Прокуратура Житомирщини спільно з правоохоронцями викрили нелегальний склад, з якого вилучили 13500 пляшок алкоголю сумнівного походження.

Про це 20 березня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«У четвер, 19 березня 2020 року, у межах досудового розслідування місцевою прокуратурою, за сприяння працівників оперативного управління ГУ ДФС в Житомирській області, проведено низку санкціонованих обшуків на нелегальному складі, у нежитлових приміщеннях, магазині та автомобілі на території Коростенського і Овруцького районів. Під час обшуку виявлено і вилучено понад 13500 пляшок алкоголю з марками, які мають ознаки фальсифікації, документи на фальсифіковану продукцію та автомобіль, яким перевозили алкоголь», – йдеться у повідомленні.

Нині вирішується питання про накладення арешту на вказану продукцію та призначення відповідних експертиз.

Коростенською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, з метою збуту та збут підакцизної продукції, за ч. 1 ст. 199 КК України. Досудове розслідування проводить Овруцьке ВП Коростенського ВП ГУНП в області.

Додатково: санкцією зазначеної статті передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня 2020 року ГУ Нацполіції у Житомирській області інформувало, що у Коростишівському районі правоохоронці виявили підпільний цех по виробництву фальсифікованих алкогольних виробів, вилучили 1200 літрів спирту та готової лікеро-горілчаної продукції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фальсифікат алкоголь підпільний склад прокуратура  
Матеріали по темі