Здоров'я

Лабораторний центр не підтвердив коронавірусу у двох житомирян та подружжя з Брусилова

20 March 2020, 20:44

Підозра на коронавірусну інфекцію у двох пацієнтів з Житомира не підтвердилася. Не виявили COVID-19 і в подружжя з Брусилова, яке контактувало з померлою від цієї інфекції радомишлянкою. Також не підтвердилася підозра стосовно двох хворих з Андрушівського району.

Про це близько 20:30 год. 20 березня повідомив Житомирський обласний лабораторний центр.

«Повідомляємо, що за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру, методом ПЛР, підозра на COVID-19 у 2-х хворих з Анрушівського району, 2-х хворих з Брусилівського району та 2-х з м. Житомир НЕ ПІДТВЕДИЛАСЬ!», – йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, зі слів міського голови Сергія Сухомлина, 20 березня у Житомирі з’явилися ще два пацієнти, у яких підозрювали коронавірус. Один, старшого віку, повернувся з Німеччини, інший, молодого віку, приїхав з Єгипту.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня о 13.00 в ОДА провели щоденний брифінг, на якому розповіли, що до лікарні Коростишева госпіталізували подружжя з Брусилова, яке 8 березня контактувало з померлою жінкою з Радомишля, у якої діагностували коронавірус. Зазначалося, що чоловік та дружина почувалися зле, однак лікувалося самостійно, аж поки їм не стало гірше, зокрема з'явилося утруднене дихання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус лабораторний центр ОЛЦ COVID-19  
Матеріали по темі