Фоторепортаж

Дистанція 2 метри і вхід не більше 3 людей: як житомирян попереджають про обмеження в роботі аптек і магазинів. Фоторепортаж

23 March 2020, 15:35

При вході в аптеки, продуктові магазини, заклади зв’язку, яким дозволено працювати під час карантину, для відвідувачів розмістили оголошення про обмеження. Житомирян просять не заходити до приміщення більше однієї людини на 10 кв.м, тримати дистанцію і чергу формувати на вулиці.

Фоторепортаж про карантин в житомирських закладах дивіться тут.

Нагадаємо, 18 березня виконком прийняв нове рішення щодо обмежень на території Житомирської міської ОТГ для запобігання поширенню коронавірусу. Зокерма заборонили до 3 квітня 2020 р. роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, кав’ярень тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, басейнів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, обмеження скупчення відвідувачів у приміщеннях із розрахунку не більше однієї особи на 10 кв.м та недопущення торгівлі продуктами харчування без упаковки з відкритих прилавків.

Зазначимо, що 17 березня Верховна Рада ухвалила проєкт закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19). Порушникам карантину загрожує штраф, або позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 23 березня у лабораторному центрі перевіряють на коронавірус жителів Бердичева, Коростеня та двох житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин коронавірус аптеки оголошення обмеження  
Матеріали по темі