Фоторепортаж

Житомирські стадіони і спортмайданчики на карантині: замки, оголошення й поодинокі люди на прогулянці. Фоторепортаж

24 March 2020, 15:08

У зв’язку з заходами, спрямованими на запобігання поширенню коронавірусної інфекції, з 17 березня у Житомирі призупинили свою роботу спортивні заклади, секції, гуртки, басейни, фітнес-клуби та центри.

«Стадіон Спартак Арена Житомир – закрито (бігові доріжки теж), СДЮСШОР Полісся (Школа футболу «Полісся»), міський культурно-спортивний центр Житомирської міської ради, Пластовий молодіжний центр Житомирської міської ради – на карантині», – повідомляла начальниця управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

Потрапити на стадіон «Спартак-Арена» та стадіон Житомирського агротехнічного коледжу дійсно не можна – 24 березня вони закриті. Зачинені і спортмайданчики. «Карантин! Спортивний комплекс зачинено», – такі та подібні написи можна уздріти біля входу на спортивні споруди.

А от на шкільні стадіоні зайти можна – ті, які неогороджені, відкриті.

На шкільних стадіонах походжають поодинокі люди – саме таке місце для прогулянки обрали, мабуть, аби усамітнитись, бути подалі від скупчення людей. Дехто, попри карантин, не нехтує здоровим способом життя і корисними звичками – тренується чи бігає.

Як житомирян попереджають про обмеження в роботі аптек і магазинів, дивіться у фоторепортажі від 23 березня 2020 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон спортивний майданчик  
Матеріали по темі