Здоров'я

У хворої житомирянки та хлопця з Хорошівського району коронавірусу COVID-19 не виявили

25 March 2020, 14:10

Лабораторно коронавірус COVID-19 у ще однієї хворої житомирянки не підтвердився. Також негативним є результат хворого 22-річного хлопця з Хорошівського району.

Про це 25 березня повідомив Житомирський обласний лабораторний центр.

«Повідомляємо, що за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру, методом ПЛР, підозра на COVID-19 у хворої з м.Житомир та хворого з Хорошівського району - НЕ ПІДТВЕРДИЛАСЬ!!!!!!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 березня мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив про те, що експрес-тести показали позитивний результат на коронавірус у двох жінок з Житомира. Цього ж дня під час брифінгу голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко розповів подробиці про хворих жінок: пацієнтки міської лікарні №2, 1961 року народження, а також у 66-річної медсестри цієї ж лікарні.

Також на брифінгу начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик розповів про двох молодих людей, яких перевіряють на коронавірус. Йшлося про 22-річнрого молодика з Хорошівського району, який контактував з громадянами, що повернулися з-за кордону, а також про 17-річного студента з Бердичева, який контактував зі студентами-іноземцями, що повернулися раніше на навчання.

Зазначимо, що ввечері 24 березня лабораторний центр повідомив, що в однієї з пацієнток житомирської лікарні, а також у хворого з Бердичева коронавірус не підтвердився.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 25 березня в Україні за добу збільшилась кількість хворих на COVID-19: діагноз підтвердили в 113 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус лабораторний центр підозра  
Матеріали по темі