Події

На Польовій у Житомирі затримали групу автозлодіїв

26 March 2020, 13:12

У Житомирі оперативники і ТОРівці затримали групу автозлодіїв.

Про це 26 березня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«По обіді 25 березня на вулиці обласного центру оперативники карного розшуку Житомирського відділу спільно з ТОРівцями управління патрульної поліції провели блискавичне затримання трьох житомирян, підозрюваних у низці злочинів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що затримані житомиряни, віком від 34 до 39 років, вже раніше неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. Встановлено, що вони викрадали речі з автомобілів, зазвичай пошкоджуючи скло транспортних засобів.

У затриманих вилучили низку речових доказів, серед яких одяг та засоби зв’язку, ймовірно викрадені у житомирян.

Нині триває подальше досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Усім трьом може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

У відділі комунікації поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info уточнили, що автозлодіїв затримали в мікрорайоні Польова.

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня 2020 року прокуратура інформувала, що 31-річного серійного автозлодія, який обікрав щонайменше 25 транспортних засобів у Житомирі, засудили до позбавлення волі строком на 1 рік і 8 місяців. Крім того, чоловіка зобов'язали повернути потерпілим понад 100 тис. грн завданої шкоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автозлодій затримання  
Матеріали по темі