Події

​У Житомирі поліція перевіряє інформацію про стрілянину у будинку на вулиці Небесної Сотні

26 March 2020, 19:09

У Житомирі на вулиці Небесної Сотні, 48 ввечері 26 березня правоохоронці затримують особу, яка ймовірно вчинила стрілянину і причетна до кримінальних порушень.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Вулиця Небесної Сотні, 48 затримання злочинця в квартирі. Зі зброєю. Багато поліції. Людям не дозволяють підходити до будинку», – розповіли читачі.

В ГУНП у Житомирській області розповіли, що на даний час перевіряють інформацію про стрілянину.

«На даний час на місці події працюють поліцейські Головного управління Нацполіції в області. Тривають заходи поліції із затримання особи, яка може бути причетна до кримінальних діянь. Перевіряємо інформацію про стрілянину. Для того, щоб її підтвердити треба вилучити, або зброю, або гільзи, а поки що йдуть заходи», – зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 вересня 2019 року у Житомирі на вулиці Великій Бердичівській невідомі стріляли по інкасаторах. В результаті один поліцейський охорони отримав кульове поранення в ногу, проте зміг уберегти сумку з грошима, яку ніс з магазину до спецавтомобіля. Свідками цієї події стали десятки людей, але озброєним злочинцям вдалося втекти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина поліція вулиця Небесної Сотні  
Матеріали по темі