Місто

Центр Житомира та Житній ринок під час карантину з висоти пташиного польоту

27 March 2020, 16:58

25 березня Кабінет міністрів України оголосив надзвичайну ситуацію на всій території країни, а карантин продовжили до 24 квітня 2020 року.

Як виглядає має центр міста та район Житнього ринку, 27 березня з'ясовували наші журналісти.

На центральних вулицях Житомира зараз можна побачити значно менше пішоходів, аніж в інші дні. На Михайлівській, Київській, біля ЦУМу та на вулиці Небесної сотні можна побачити житомирян, які прямують у справах, або ж просто прогулюються.


Житній ринок зараз зачинений, закриті також і магазини навколо нього. На період карантину припинив роботу і «Торговий центр». На першому поверсі тут розташований супермаркет «Сільпо». Через обмеження кількості покупців, які мають перебувати в магазині одночасно, черга перемістилась на вулицю. Більшість житомирян, що прийшли до супермаркету, дотримуються безпечної дистанції.

Нагадаємо, 25 березня в Україні була оголошена надзвичайна ситуація на всій території країни, а карантин продовжили до 24 квітня 2020 року.

Як повідомляв Житомир.info, 26 березня 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради вніс зміни в рішення про обмежувальні заходи щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської ОТГ, відповідно до яких збільшив дозволену кількість пасажирів у транспорті та дозволив торгувати магазинам біля ринків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ринок Житній ринок карантин  
Матеріали по темі