Здоров'я

У Житомирській області медпрацівників, залучених до боротьби з поширенням коронавірусу, мають забезпечити харчуванням

29 March 2020, 10:59

В медичних закладах, де надають медичну допомогу при COVID-19, буде організовано харчування медиків та обладнано кімнати відпочинку для поліцейських.

Про це 28 березня повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров’я.

«Усі медпрацівники, яких залучено до боротьби з поширенням коронавірусної інфекції в Україні та які постійно перебувають на роботі, будуть забезпечені харчуванням. Також у закладах охорони здоров’я, що надають медичну допомогу хворим з коронавірусною хворобою, мають бути обладнані кімнати відпочинку для працівників поліції. Таке розпорядження підписав заступник Міністра охорони здоров'я, Головний державний санітарний лікар України та керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації державного рівня Віктор Ляшко 27 березня за результатами наради з керівниками регіональних штабів», - йдеться у повідомленні.

Відповідальність за виконання покладена на керівників робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в областях та м. Києва.

Нагадаємо, 20 березня 2020 року своїм розпорядженням голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко призначив керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції (COVID-19), свого першого заступника Володимира Федоренка.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні станом на 10:00 29 березня 2020 року підтверджено 418 випадків COVID-19, в тому числі 9 летальних, 5 людей одужали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МОЗ коронавірус лікарня харчування  
Матеріали по темі