Події

У ДТП поблизу Новограда-Волинського загинув засновник банку «Аваль» та бізнесмен Федір Шпиг

31 March 2020, 19:19

У ДТП, яка сталася 31 березня на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі, загинув бізнесмен Федір Шпиг.

Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

«Трагічна подія сталася сьогодні на території Житомирської області, на 215 км автодороги Київ-Чоп. Mercedes Benz під керуванням бізнесмена, за попередньою інформацією, з’їхав у кювет та перекинувся. У результаті ДТП Шпиг загинув. Обставини та причини аварії наразі встановлюються правоохоронцями», - повідомляє УНН.

За інформацією видання, Федір Шпиг — український бізнесмен. На початку 90-х років разом з партнерами заснував банк «Аваль», який 2005 року був проданий австрійській групі Raiffeisen International. Гроші бізнесмен вклав у власний бізнес, заснувавши групу «Молочний альянс» (торгові марки «Славія», «Молочний шлях», «Здорово», «Яготинське». Був депутатом Верховної ради 3,4 та 5 скликань.

Нагадаємо, ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу села Романівка Новоград-Волинського району сталася 31 березня. Mercedes вилетів у кювет та перекинувся, після чого сталося загоряння автомобіля. За даними патрульної поліції Житомирської області, водій, 1956 року народження, та пасажирка загинули на місці події. Ще одна пасажирка у важкому стані доставлена до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 29 березня 2020 року на майдані Смолянському в Житомирі водій мотоцикла Yamaha, 28-річний житомирянин в’їхав у бетонний стовп. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Шпиг  
Матеріали по темі