Місто

ЖК «Перлини Корбутівки» – вигідна інвестиція

2 April 2020, 13:43

Ми вітаємо всіх мешканців та власників квартир ЖК «Перлини Корбутівки» із вдалим та вигідним придбанням житла. Проєкт будівництва повністю зданий в експлуатацію.

Та це не головна приємна новина! І от чому – всі проєкти забудовника, а саме: «Мистецькі ворота», «Grand City Dombrovkiy» та «Перлини Корбутівки» мають ціну у гривні. Це означає фіксовану та сталу ціну без прив’язки до курсу валют.

Якщо ви з якихось причин не встигли придбати нерухомість в житловому комплексі, маємо чудову новину – від забудовника залишилось ще декілька квартир та просторе комерційне приміщення, також є варіанти продажу по договору цесії (переуступки), а саме: однокімнатні, двокімнатні квартири та гаражні приміщення. Комплекс «Перлини Корбутівки» повністю збудований, зданий та переданий на ОСББ, а отже ніякого ризику при купівлі!

На рахунку забудовника вже два успішно реалізовані житлові проекти – ЖК «Полісся» та «Перлини Корбутівки», що здалися в експлуатацію та мають підведені комунікації.

Ми вітаємо всіх власників житла з вдалою інвестицією у майбутнє! Адже Корбутівка – найбільш швидко зростаючий район міста. І вже у найближчій перспективі матиме більше 5 тисяч жителів!

Телефон для отримання консультацій та довідок – (097) 811 22 33.

«Перлини Корбутівки» – твоя перлина на березі Тетерева!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Перлини Корбутівки" квартира новобудова нерухомість  
Матеріали по темі