Події

​На Перемоги в Житомирі патрульні зупинили автомобіль, з якого стріляли по перехожих

3 April 2020, 20:47

Ввечері 3 квітня на вулиці Перемоги, поряд з перехрестям з вул. М.Сціборського у Житомирі патрульна поліція зупинила легковий автомобіль.

Про це Житомир.info близько 20.00 повідомили читачі, які надіслали до редакції фото з місця події.

На фото посеред дороги в напрямку Богунії стоїть зупинений легковий автомобіль з відкритими дверцятами та багажником, поряд – автомобіль патрульної поліції.

За словами очевидців події, з автомобіля під час руху хтось стріляв по перехожих.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли подробиці події.

«На «102» надійшло повідомлення про транспортний засіб, з якого ймовірно під час руху були здійснені постріли. Патрульні за участі ТОРівців зупинили вказаний транспортний засіб. На місце прибула слідчо-оперативна група. Наразі особи водія та пасажира автомобіля встановлюються, а також фіксуються обставини події. Вилучена травматична та інша зброя. На даний час тривають заходи», - розповіла керівник пресслужби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, в будинку по вулиці Небесної Сотні у Житомирі ввечері 26 березня правоохоронці перевіряли інформацію про знаходження житомирянина, який знаходився в розшуку. Коли працівники поліції встановили місце знаходження та намагалися затримати чоловіка, той дістав зброю і вистрелив. Наступного дня в поліції розповіли подробиці події.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 вересня 2019 року у Житомирі на вулиці Великій Бердичівській невідомі стріляли по інкасаторах. В результаті один поліцейський охорони отримав кульове поранення в ногу, проте зміг уберегти сумку з грошима, яку ніс з магазину до спецавтомобіля. Свідками цієї події стали десятки людей, але озброєним злочинцям вдалося втекти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина зброя пістолет постріл  
Матеріали по темі