Здоров'я

​Житомирські фармацевти розробили антисептик, який поєднує користь лікарських трав та пом’якшує шкіру

8 April 2020, 16:21

З наближенням загрози нової коронавірусної хвороби в Україні від початку березня з полиць аптек та магазинів зникли практично усі дезінфікуючі засоби. Попит на антисептики та спиртовмісну продукцію зріс у сотні разів. Аби заповнити цю нішу та допомогти українцям подбати про своє здоров’я й вберегтися від страшної недуги, житомирські фармацевти невідкладно приступили до розробки нових рецептур антисептичних засобів.

Відтак, уже сьогодні житомирська компанія «ДКП «Фармацевтична фабрика» готова запропонувати нові гігієнічно-профілактичні засоби для обробки рук «Септил Шавлія» та «Септил Календула».

Ці антисептики містять рекомендовану Всесвітньою організацією здоров’я концентрацію етилового спирту, а саме 70% - що є достатнім для знезараження поверхні рук. Окрім того, у даних засобах використали цілющу силу рослин, яку з прадавніх часів успішно застосовують у боротьбі з різноманітними недугами. Шавлія та календула мають неабияку антимікробну та протизапальну дію. Тож саме ці лікувальні властивості стали в нагоді житомирським фармацевтам, які доречно збагатили ними новий продукт для обробки рук. Більше того, виробники подбали не лише про якість та дієвість своїх антисептичних засобів. До складу «Септил Шавлія» та «Септил Календула» входить гліцерин, який послаблює агресивну дію спиртового розчину та пом’якшує шкіру рук.

Ці антисептики випускають у пляшечках «кишенькового формату» - місткістю 50 мл та 100 мл, що досить зручно, адже такий корисний засіб бажано мати завжди під рукою.



На фабриці зізнаються, що приступили до розробки нового антисептику, як тільки розпочався спалах коронавірусної інфекції в Китаї, задовго до ажіотажу на подібні засоби в Україні. Тож уже встигли провести контроль якості готового продукту, аби переконатися в безпечності, дієвості та стабільній дії препарату упродовж терміну використання.

Нові дезінфікуючі засоби уже зареєстровані і виробничий процес йде на повну, аби вчасно задовольнити потреби населення. Під час виготовлення продукції дотримуються усіх технологічних процесів, вимог безпеки та стандартів якості. Кожна партія проходить лабораторний аналіз та отримує сертифікат якості.

Придбати антисептичні засоби для обробки рук «Септил Шавлія» та «Септил Календула» можна в аптечних мережах Житомира, та більшості регіонів України, куди вже надійшли перші партії товару.

Зробити оптове замовлення можна за телефонами:

Тел./Факс: (+380 412) 48-11-35

Mail:sale@vishpha.ua

ТОВ «ДКП „Фармацевтична фабрика“»

вул. Корольова 4 с. Станишівка, Житомирська обл., Житомирський р-н. 12430, Україна

Тел: (0412) 48-11-31
Mail:pharmfactory@vishpha.ua

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фармацевтична фабрика септил антисептик  
Матеріали по темі