Місто

​Який вигляд мають два житомирських ринки під час карантину: «Малинський» та «Сінний»

9 April 2020, 18:20

Вже кілька тижнів в Житомирі не працюють ринки: підприємці спілкуються з власниками ринків та місцевою владою, щодо звільнення від орендної плати, частина з них почала продавати свої товари онлайн з доставкою, інша частина змушена була припинити свою діяльність.

Наразі працює тільки один ринок – «Малинський». Але й він відкритий не для всіх, а працює лише на оптові продажі. На в'їзді в ринок працівники обробляють колеса автомобілів, а покупцям нагадують про захисні маски. Так само захисні маски використовують і продавці.


«Сінний» ринок наразі зачинений в зв'язку з карантинними заходами: ятки зачинені, на території безлюдно, а на входах до ринку висить безліч оголошень про те, що продавці перейшли на дистанційну роботу і організовують доставку товарів.

Який вигляд має центр міста та район Житнього ринку дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські підприємці, які орендують торгові місця на ринках, звертались до депутатів міської ради з проханням вирішити питання щодо зниження чи скасування орендної плати на час карантину. Підприємці «Сінного» та «Житнього» ринків платитимуть 50% оренди за квітень. Про це йдеться у меморандумі, який 9 квітня підписали міський голова, адміністрація ринків та орендарі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малинський ринок Сінний ринок карантин  
Матеріали по темі