Здоров'я

У Житомирі вже 6 хворих на коронавірус COVID-19, діагноз підтвердили у ще однієї жінки

10 April 2020, 10:12

У Житомирі станом на ранок 10 квітня підтвердили ще один випадок захворювання на корона вірус COVID-19. Всього в місті 6 хворих.

Про це вранці 10 квітня написав мер Сергій Сухомлин у Facebook.

«Станом на 9:00 ранку у Лікарні №1 + одна підтверджена підозра на коронавірус. Дві — не підтвердилися. Тобто, маємо таку картину з #COVID_19 у Житомирі:

6 випадків (один виписаний, п‘ятеро пацієнтів перебувають в інфекційному відділенні, четверо у стані середньої важкості, один — важкий);

3 підозри, чекаємо результатів з лабораторії. По інших лікарнях ситуація з захворюваністю на пневмонію не змінилася.
Ввечері проінформую додатково», – написав Сергій Сухомлин.

У коментарі Житомир.info мер уточнив, що захворіла 50-річна жінка, за кордоном не була, зараз її стан середньої важкості.

Заступниця мера Марія Місюрова розповіла про стан хворих, які перебувають у лікарні.

«Загалом з 5 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19, які перебувають у лікарні №1, троє у стані середньої важкості, двоє у стані ближче до важкого, їм надається киснева підтримка", - повідомила заступниця мера Марія Місюрова.

Нагадаємо, ввечері 9 квітня стало відомо про 10 нових випадків виявлення коронавірусу у Житомирській області. Кількість лабораторно підтверджених випадків в області збільшилась до 41.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 10 квітня в Україні кількість хворих на коронавірус зростає: зафіксовано вже 2203 випадки

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус мер лікарня  
Матеріали по темі