Здоров'я

У містах Житомирської області, де зафіксовано спалах коронавірусу, посилили контроль за дотриманням карантину

11 April 2020, 14:46

У містах Бердичеві, Коростені, та Малині посилено заходи із контролю за дотриманням громадянами карантинних обмежень: збільшено кількість піших та автопатрулів. Поліцейські продовжують переконувати людей залишатись вдома, перевіряючи при цьому їх документи та причини залишення осель. Станом на 11 квітня складено 105 адміністративних протоколів за порушення режиму карнтину.

Про це 11 квітня повідомили на сайті ГУНП у житомирській області.

«До забезпечення безпеки та правопорядку, окрім безпосередньо поліцейських, залучені нацгвардійці та військовослужбовці. У Малині працює 6, а у Бердичеві – 12 додаткових патрулів. Також на в'їздах до Малина та Коростеня встановлені тимчасові пункти пропуску та контролю, де працюють правоохоронці разом з медиками. Окрім того, поліцейські продовжують забезпечувати охорону правопорядку поблизу місць лікування хворих на вірусну інфекцію та обсервації контактних осіб. Також проводяться заходи із контролю дотримання самоізоляції осіб, щодо яких встановлений відповідний режим», – йдеться у повідомленні.

Як повідомив Ситуаційний центр Головного управління Нацполіції в області, станом на 11 квітня складено 105 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил карантину щодо людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Найбільше таких порушень зафіксовано у м. Житомирі – 44 та у районі – 8; Бердичеві – 10; Малині – 7; Овручі – 6; Новограді-Волинському, Лугинах – по 4; Баранівці, Коростишеві, Коростені, Хорошеві – по 3; Андрушівці, Брусилові, Ємільчиному, Любарі, Народичах, Олевську, Попільні, Пулинах, Романові та Чуднові – по 1.

Нагадаємо, 9 квітня поліцейські назвали міста Житомирської області, де найчастіше порушують правила карантину.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 11 квітня у Житомирській області кількість хворих на коронавірус зросла до 74, лідирують три райони. 11 квітня в Україні лабораторно зафіксували ще 308 випадків захворювання на COVID-19, всього – 2 511.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 карантин контроль поліція  
Матеріали по темі