Події

З наркотичними речовинами за кермом автомобілів: на вулицях Житомира патрульні зупинили порушників

14 April 2020, 09:48

На вихідних 11-12 квітня на вулицях Житомира патрульні поліцейські зупинили три автомобілі за порушення правил дорожнього руху та виявили у водіїв речовини, схожі на наркотичні.

Про це повідомляють на сторінці патрульної поліції у Facebook

«На вулиці Східна за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Skoda Octavia. Під час спілкування з водієм у патрульних поліцейських виникла підозра, що чоловік керував транспортним засобом в стані наркотичного сп'яніння.
Від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння водій відмовився в присутності двох свідків. Надалі, під час поверхневої перевірки автомобіля правоохоронці виявили паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.
На місце зупинки транспортного засобу патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи»,– йдеться у повідомленні.


Ще один автомобіль патрульні зупинили на вулиці Миру.

«За порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль ЗАЗ SENS. Під час спілкування з керманичем, патрульні помітили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. В присутності двох свідків чоловік відмовився проходити огляд на стан наркотичного сп'яніння, як наслідок патрульні оформили необхідні адміністративні матеріали. Коли ж патрульні провели поверхневу перевірку особи то виявили у громадянина два пакетики з подрібненою речовиною рослинного походження жовтого кольору. Для встановлення всіх обставин та подальшого вилучення невідомої речовини, патрульні викликали слідчих міського відділу поліції», – повідомляють поліцейські.

Ще одного водія патрульні зупинили 13 квітня, о 1-ї години ночі, на вулиці Велика Бердичівська.

«За порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили транспортний засіб ВАЗ 2109. Під час спілкування з водієм, патрульні помітили у чоловіка ознаки ймовірного наркотичного сп'яніння. Надалі, під час поверхневої перевірки громадянина, інспектори поліції виявили в останнього три пакетики з білою, порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. Патрульні оформили необхідні адміністративні матеріали та викликали на місце зупинки слідчих», – йдеться у повідомленні.

Також на вихідних патрульні зупинили велосипедиста по вулиці Шевченка, який вів себе знервовано і при собі мав згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, ймовірно наркотичного походження.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня на проспекті Миру у Житомирі вночі патрульні зупинили Hyundai за порушення правил: за кермом був нетверезий водій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні наркотики водії  
Матеріали по темі