Суспільство

​На в’їздах у місто, що лідирує в Житомирській області за кількістю хворих на коронавірус, зняли карантинні пости

14 April 2020, 17:10

У Коростені зняли карантинні пости на в’їздах в місто, але збільшили кількість патрульних нарядів поліції на вулицях для контролю за карантинними обмеженнями.

Про це 14 квітня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«У м. Коростені правоохоронці продовжують проводити профілактичні заходи, визначені у зв’язку із недопущенням поширенню коронавірусної інфекції. На вулицях райцентру поліцейські наряди забезпечують правопорядок і проводять з громадянами роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил поведінки у громадських місцях, заходів особистого захисту під час перебування на вулиці і загалом карантинних обмежень», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці забезпечують громадський порядок поблизу лікарень, до яких госпіталізовано хворих на COVID-19, і біля будівель, де перебувають контактні особи, контролюючи виконання ними правил обсервації. Також проводяться заходи із контролю дотримання самоізоляції осіб, щодо яких встановлений відповідний режим.

«Ми знаходимось на постійному зв’язку з представниками місцевого самоврядування, контролюємо ситуацію та аналізуємо ефективність спільних заходів з профілактики та недопущення поширення COVID-19. Зокрема, у Коростені прийнято рішення про зняття карантинних постів на в’їздах у місто. Натомість збільшено кількість патрульних нарядів поліції для проведення якісної роз’яснювальної роботи серед населення», - прокоментував начальник Коростенського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.


Нагадаємо, у Коростені заборонили продавати алкоголь після 19.00 та визначили місце обсервації контактних з хворими на коронавірус.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 14 квітня в Житомирській області лабораторно підтверджено 112 випадків COVID-19, найбільше у місті Коростень – 30 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус карантин поліція Коростень  
Матеріали по темі