Події

Житомирський військовослужбовець зберігав боєприпаси у кімнаті гуртожитку

14 April 2020, 17:18

У кімнаті гуртожитку житомирського військовослужбовця правоохоронці знайшли боєприпаси.

Таку інформацію 14 квітня Житомир.info надав перший заступник військового прокурора Житомирського гарнізону підполковник юстиції Олексій Рихлюк.

«8 квітня надійшла інформація до органів поліції, що за місцем проживання військовослужбовця у гуртожитку на території військової частини, що розташовується в м. Житомир, знаходяться боєприпаси. Одразу відреагувавши на дану ситуацію, на місце виїхала слідчо-оперативна група. Було проведено обшук в кімнаті проживання військовослужбовця та, дійсно, в ході проведення слідчої дії – невідкладного обшуку – слідчим виявлено та вилучено в присутності понятих патрони калібру 5.45 мм в кількості 30 шт., та патрони калібру 9 мм у кількості 48 шт.», – поінформував Олексій Рихлюк.

За вказаним фактом СВ Житомирського відділу поліції внесені відомості до ЄРДР за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура Житомирського гарнізону.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2020 року військова прокуратура інформувала, що у Житомирській області затримали нацгвардійця, який крав у військовій частині боєприпаси та продавав їх.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: боєприпаси військовослужбовець військова прокуратура  
Матеріали по темі