Тема дня

​«Тема дня на Житомир.info»: як «антикризові заходи» та боротьба з пандемією коронавірусу вплинуть на місцевий бюджет

15 April 2020, 15:52

Верховна Рада на позачерговому засіданні 13 квітня підтримала в цілому «антикризові» зміни до державного бюджету на 2020 рік. За проєкт закону про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» проголосували 249 нардепів.

3 квітня на сесії Житомирської міської ради директор департаменту бюджету та фінансів Діна Прохорчук повідомила, що влада Житомира повністю зупинили капітальні видатки, фінансує лише зарплату, оплату енергоносіїв і харчування та виділяє кошти на нагальні потреби. Тоді ж депутатам продемонстрували дані, відповідно до яких розрахункові втрати міського бюджету за квітень 2020 року становлять 25,3 млн грн.

Скільки вже недоотримав бюджет Житомира, як ухвалення нового державного бюджету, «антикризові заходи» та боротьба з пандемією коронавірусу вплинуть на головний фінансовий документ міста – обговоримо в прямому ефірі програми «Тема дня на Житомир.info» з депутатом Житомирської міської ради, головою постійної депутатської комісії з питань бюджету Юрієм Мойсеєвим.


Початок ефіру о 16:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет коронавірус Мойсеєв тема дня  
Матеріали по темі