Події

​На трасі у Житомирській області Peugeot в’їхав у трактор: двоє людей загинули, ще одна в лікарні (доповнено)

16 April 2020, 10:13

На 127 кілометрі траси Київ-Ковель-Ягодин у Малинському районі Житомирської області Peugeot зіштовхнувся з трактором. У результаті ДТП загинули водій та пасажир легковика. Ще один пасажир у лікарні.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«У Малинському районі аварія. Легковик в’їхав у трактор. У трактора ще був причеп чи то плуг чи установка для дискування землі. Там з машини нічого живого не лишилось, перед геть розбитий. І люди загинули», – розповіли читачі.

У патрульній поліції Житомир.info інформацію про ДТП підтвердили.

«127 кілометр траси Київ-Ковель-Ягодин 15 квітня о 22.00 год. водій автомобіля Peugeot допустив зіткнення з трактором John Deere. В результаті ДТП водій та пасажир автомобіля Peugeot загинули на місці, а один пасажир госпіталізований до Малинської лікарні», – зазначив пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

На сайті ГУНП у Житомирській області з’явилась інформація про те, що в ДТП загинули 30-річний водій та 19-річний пасажир з Коростеня.

«Попередньо, водій автомобіля «Peugeot 405», 30-річний житель м. Коростеня, рухаючись по неосвітленій ділянці дороги, здійснив зіткнення з трактором «John Deere» під керуванням 48-річного жителя Київщини, що рухався у попутному напрямку. У результаті ДТП водій легковика та його пасажир, 19-річний житель м. Коростеня, загинули на місці події. Ще одного пасажира цього автомобіля, 21-річного коростенця, з травмами ушпиталили до реанімаційного відділення Малинської райлікарні. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 7 квітня у Малині Audi в’їхала у магазин: одна людина загинула та двоє травмовані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Малинський район трактор Peugeot  
Матеріали по темі