Суспільство

​У Житомирській області нарахували 1943 людини, які повернулися з-за кордону після запровадження карантинних обмежень

17 April 2020, 11:23

З початку запровадження карантинних обмежень в Україні до Житомирської області повернулися з-за кордону 1943 людини. Усі вони дотримуються норм самоізоляції, 8 виявили бажання проходити обсервацію в запропонованих закладах.

Про це 17 квітня під час щоденного брифінгу повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Від початку запровадження карантинних обмежень до Житомирської області повернулися з-за кордону 1943 людини. Вони знаходяться на самоізоляції. Дотримання ними норм самоізоляції контролюється ГУ Нацполіції в Житомирській області. Вони нам усім відомі. Ми поки що можемо констатувати, що вони дотримуються норм самоізоляції. За останній тиждень сказати не можу, не маю такої статистики. В обсервації у нас знаходиться 8 осіб, які повернулися з-за кордону, які виявили бажання знаходитися на обсервації в наших закладах», - повідомив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, 8 квітня у поліції показали, як в Житомирі перевіряють дотримання самоізоляції тими, хто повернувся з-за кордону.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9.00 17 квітня 2020 року в Україні лабораторно підтверджено 4662 випадки коронавірусної хвороби: 501 виявили впродовж останньої доби.

У Житомирській області станом на ранок 17 квітня 177 виявлених випадків COVID-19, з них 15 виявили упродовж останньої доби.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус закордон заробітчанин турист карантин ОДА  
Матеріали по темі