Події

У Житомирській області до двох років в’язниці засудили водія, який п’яним наїхав на візок з немовлям

17 April 2020, 14:24

У Житомирській області засудили водія, який у стані алкогольного сп’яніння наїхав на дитячий візок та травмував маля у місті Малин. Чоловікові призначили покарання у виді двох років позбавлення волі.

Про це 17 квітня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Судовим слідством установлено, що 35-річний малинчанин, 01.01.2019, вдень, після 16:00 год, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля та рухаючись у районі залізничного вокзалу, порушив вимоги Правил дорожнього руху та здійснив наїзд на дитячий візок, у якому перебувало 8-місячне маля. Унаслідок скоєння дорожньо-транспортної події дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні.

Коростишівська місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом скоєння місцевим мешканцем дорожньо-транспортної події, унаслідок якої малолітня дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Вина водія у скоєнні дорожньо-транспортної події була доведена повністю.

Вироком Малинського районного суду особу визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 КК України та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня 2017 року в смт Народичі Житомирської області серед білого дня приватний підприємець, будучи напідпитку, спочатку врізався у дерев'яні колоди, а потім збив на узбіччі двох хлопчиків, один з них, старший за віком, помер у лікарні. 26 червня поліція та мама вцілілого хлопчика розповіли подробиці страшної аварії в Народичах. Чоловіку призначили покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки, а також зобов’язали відшкодувати двом потерпілим родинам завдану моральну шкоду на загальну суму 500 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Малин візок дитина прокуратура суд  
Матеріали по темі