Суспільство

Гідрометцентр попереджає про нічні заморозки на більшості території України

20 April 2020, 12:21

Синоптики попереджають про нічні заморозки впродовж найближчих трьох діб.

Інформацію вранці 20 квітня оприлюднив сайт ДСНС.

«За даними УкрГідрометцентру, вночі 21, 22 та 23 квітня в Україні, крім крайнього півдня та Закарпаття, заморозки на поверхні ґрунту 0-5° (І рівень небезпечності - жовтий), вночі 21 квітня в західних, північних та більшості центральних областей, 23 квітня в Сумській та східних областях заморозки і в повітрі (сильні) 0-5° (ІІ рівень небезпечності - помаранчевий)», - йдеться у повідомленні.

Метеоролог Наталія Діденко інформує, що в Україні завтра, 21-го квітня, вітер північний, у східних областях – північно-західний. Станом на 20 квітня дощі спостерігаються у східній частині України, в Криму, а також у приазовській частині Запоріжжя. 21 квітня дощі ймовірні на Лівобережній Україні (див. карту). На решті території – суха погода.

«У вівторок ніч ще буде холодною, +1+5 градусів, подекуди заморозки 0-3 градуси, проте й день завтрашній не сильно порадує теплом, +8+13 градусів практично повсюди в Україні. Найближчими вихідними в Україні дощів суттєво побільшає, а в другій половині тижня відчутно потепліє», - прогнозує Наталія Діденко.

Як повідомляв Житомир.info, на 20-21 квітня 2019 року синоптики прогнозували нічні заморозки в Житомирській області, а денна температура була 13-17 градусів тепла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода гідроменцентр синоптик заморозки  
Матеріали по темі