Події

У селі Житомирської області односелець пограбував 85-річну бабусю, а в райцентрі син обікрав матір

20 April 2020, 12:37

18 квітня в одному із сіл Лугинського району місцевий житель ударив в обличчя односельчанку та забрав у неї 60 гривень.

Про це 20 квітня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 10:30 години до Лугинського відділення поліції звернувся сільський голова с. Топільні. Чоловік розповів, що до нього звернулася 85-річна жителька села. Бабуся повідомила, що до її будинку зайшов 42-річний односелець та у ході бесіди наніс їй тілесні ушкодження, забравши при цьому гроші. Нині правоохоронці встановлюють місце знаходження чоловіка», - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.

Також 20 квітня пресслужба ГУНП інформує про подію, яка сталася в Коростишеві.

«До поліції звернулася 44-річна жителька м. Коростишева. Жінка розповіла, що з її оселі зникли планшет та мобільний телефон. Загальна сума збитку близько 5000 гривень. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) КК України. У ході проведених слідчо-розшукових заходів оперативники з’ясували, що до вчинення кримінального діяння причетний син заявниці. У своїх поясненнях підозрюваний сказав, що викрадене здав до ломбарду, а гроші використав для власних потреб», - йдеться у повідомленні.

25-річному сину заявниці за крадіжку загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн)або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 202 року у селі Суховоля Новоград-Волинського району 28-річний місцевий житель напав на 70-річну пенсіонерку: погрожував та вимагав гроші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУПН графіж крадіжка Лугинський район Коростишів  
Матеріали по темі