Здоров'я

Коронавірус підтвердили у чотирьох курсантів Житомирського військового інституту, які були на обсервації

20 April 2020, 16:42

Ще у чотирьох курсантів Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова 20 квітня підтвердили коронавірус.

Про це повідомило у Facebook командування медичних сил ЗСУ.

«Сьогодні, 20.04.2020, підтверджено захворювання ще у 4 військовослужбовців Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова, що з 08.04.2020 року знаходилися під наглядом медичної служби на обсервації в ізоляторі військового інституту у зв’язку з контактуванням з хворою особою», - йдеться у повідомленні.

Командування медичних сил нагадує, що хвора особа – це курсант Житомирського військового інституту: він контактував з мамою, у якої було діагностовано захворювання на коронавірус. Після отримання інформації підтверджений діагноз у мами, 8 квітня 2020 року військовослужбовець разом з групою контактних осіб (27) був негайно ізольований. Після лабораторного підтвердження захворювання на COVID-19 хлопця було госпіталізовано до інфекційного відділення Житомирського військового госпіталю.

«Враховуючи результат тестування термін обсервації зазначеній групі військовослужбовців подовжено. Найближчим часом ПЛР тестування буде проведено усім хто входить до цієї групи», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 15 квітня командування медичних сил повідомило про 4 нових випадки захворювання на коронавірус COVID-19 у лавах ЗСУ, серед яких – військовослужбовець Житомирського гарнізону, який від 14 квітня перебуває у військовому госпіталі. Згодом стало відомо, що цей військовослужбовець – курсант-контрактник Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова.

Зазначимо, що 20 квітня командування медичних сил ЗСУ вже повідомляло про три виявлені випадки за минулу добу, з яких один – у Житомирі: стан у пацієнтки, яка знаходиться в Житомирському госпіталі, середньої тяжкості.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні станом на 9:00 год. 20 квітня 2020 року підтверджено 5 710 випадків COVID-19, в Житомирській області офіційно зареєстровано 226 випадків коронавірусу, найбільша кількість заражень спостерігається в Житомирі (59), Коростені (56) та Бердичеві (43). Ввечері 19 квітня стало відомо про п'ятий летальний випадок: померла жителька Черняхівського району 1937 р.н.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус курсант військовий інститут ЗСУ  
Матеріали по темі