Місто

​Департамент Житомирської ОДА підписав договір на додаткові роботи на вулиці Параджанова в обласному центрі, яку ремонтували рік тому

22 April 2020, 15:03

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації через переговорну процедуру підписав договір з ВАТ “АКЕЛІР ГРУП” на додаткові роботи з капітального ремонту вулиці Сергія Параджанова (перехрестя шосе Київське – вул. Сергія Параджанова до буд. №64) в м. Житомирі. Вартість підписаного договору - 2 млн 658 тис. 851 грн 89 коп. Роботи мають бути виконані до 31 липня 2020 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 7 квітня на ресурсі ProZorro.

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА обґрунтував застосування переговорної процедури. спираючись на cт. 35, п. 6, у якій йдеться про необхідність проведення додаткових будівельних робіт, не зазначених у початковому проєкті, але які стали через непередбачувані обставини необхідними для виконання проєкту за сукупності таких умов: договір буде укладено з попереднім виконавцем цих робіт, такі роботи технічно чи економічно пов’язані з головним (первинним) договором; загальна вартість додаткових робіт не перевищує 50 % вартості головного (первинного) договору.



У день підписання договору замовник та підрядник підписали додаткову угоду про зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника. Відтак вартість договору становить 1 млн 435 тис. 737 грн 96 коп.



ВАТ «АКЕЛІК ГРУП” зареєстроване в Києві, по вулиці Ярославська, 4-Б. Головою представництва «АКЕЛІК ГРУП” ВАТ є Рафієв Анар Адин огли.

Нагадаємо, що 28 вересня 2018 року управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА підписало договір з ВАТ “АЛКЕ ІНШААТ САНАЙЕ ВЕ ТІДЖАРЕТ” на капітальний ремонт вулиці Сергія Параджанова (перехрестя шосе Київське - вул. Сергія Параджанова до буд. №64) в місті Житомирі. Вартість підписаного договору - 28 млн 554 тис. 126 грн 48 коп. Роботи мали б бути виконані до 1 жовтня 2019 року.

За цей час замовник та підрядник уклали між собою одинадцять додаткових угод: у другій додатковій угоді, підписаній 12 березня 2019 року, йдеться про зміну найменування представництва «АЛКЕ ІНШААТ САНАЙЕ ВЕ ТІДЖАРЕТ» на ВАТ «АКЕЛІК ГРУП”; у четвертій додатковій угоді від 23 квітня 2019 року йдеться про відповідальність сторін за порушення зобов'язання за договором та порядок врегулювання спорів; у п’ятій додатковій угоді йдеться про продовження строку дії договору до 1 листопада 2019 року; в шостій угоді підписаній 1 листопада йдеться про продовження договору до 20 грудня 2019 року; у сьомій угоді підписаній 28 листопада йдеться про заміну сторони управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА на департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА; у восьмій додатковій угоді, підписаній 19 грудня 2019, йдеться про продовження строку договору до 1 березня 2020 року; у дев’ятій додатковій угоді підписаній 28 лютого йдеться про продовження дії договору до 31 липня 2020 року; в одинадцятій угоді підписаній 15 квітня 2020 року йдеться про зменшення суми договору до 27 млн 726 тис. 261 грн 84 коп. Першу, третю та десяту додаткові угоду замовник не опублікував.

Станом на 21 квітня 2020 на вулиці Параджанова у Житомирі вже затерта дорожня розмітка, а на тротуарах ями, детальніше про це дивіться тут.

Який вигляд мала дорога на вулиці Параджанова у Житомирі за два тижні до обіцяного завершення ремонту в липні 2019 року дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 600 метрів вулиці Параджанова в Житомирі ремонтують за кошти дорожнього фонду облдержадміністрації, тому за нього відповідає ОДА. Рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт вулиці ухвалили на виконкомі Житомирської міської ради 20 червня 2018. Вартість проєкту складає 28,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі