Здоров'я

В райцентрі Житомирської області зафіксували спалах коронавірусу серед медичних працівників – 9 випадків за добу

23 April 2020, 11:11

За добу COVID-19 лабораторно підтвердили у дев’яти медичних працівників в райцентрі Бердичів.

Про це на брифінгу 23 квітня повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

«За вчорашню добу було зафіксовано 17 нових випадків, із них 9 – у Бердичеві, медичні працівники. Сьогодні туди поїхала комісія управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації розбиратися з цією ситуацією: чому саме медичні працівники стали вогнищем поширення коронавірусу», - сказав Віталій Бунечко.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик уточнив, що на ранок 23 квітня в Житомирській області вже 55 інфікованих COVID-19 медичних працівників, які контактували з хворими й захворіли.

«На сьогоднішній день їх стан, в основному, задовільний, три медичні працівники знаходяться на стаціонарному лікуванні, їхній стан теж ближче до задовільного», - наголосив Микола Суслик.

Нагадаємо, станом на 21:30 год. 22 квітня голова ОДА повідомляв про 10 нових випадків коронавірусної хвороби у Бердичеві: жінка 49 років, жінка 41 рік, чоловік 54 роки, жінка 57 років, чоловік 64 роки, жінка 49 років, жінка 51 рік, жінка 47 рік, чоловік 89 років, чоловік 39 років. На вечір 22 квітня загальна кількість інфікованих COVІD-19 в Житомирській області становила 304 особи, найбільше заражень зафіксовано в Житомирі (91), Коростені (64) та Бердичеві (63).

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 21 квітня 2020 року в Житомирській області було підтверджено COVID-19 у 36 медичних працівників: у всіх стан був задовільний, троє перебували у лікарнях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА. коронавірус Суслик Бунечко медик Бердичів  
Матеріали по темі