Здоров'я

​У Житомирській області 8 хворих на коронавірус перебувають у важкому стані, серед них 19-річний хлопець

23 April 2020, 11:34

У Житомирській області з 304 хворих на коронавірус у важкому стані перебувають 8 людей, серед них 19-річний хлопець.

Про це 23 квітня під час брифінгу розповів начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

«Сьогодні по області у нас 8 важких хворих. Крайнє важкий хворий у нас молодий чоловік 19 років у центральній районній лікарні Житомирського району, є теж супутня патологія. Він консультований всім фахівцями, але стан, порівняно з вчорашнім днем, погіршився і зараз продовжується інтенсивна терапія. Дихає з підтримкою кисню без ШВЛ. Сьогодні із важких хворих в нас ніхто не переведений на ШВЛ, троє хворих мають кисневу підтримку і стан решти покращується. Будемо надіятись, що з часом вони будуть переведені з відділень інтенсивної терапії в інфекційні відділення і одужають», – сказав Микола Суслик.

Також Микола Суслик повідомив, що серед хворих 17 дітей, на стаціонарному лікуванні перебуває троє, а всі інші на амбулаторному. Стан дітей задовільний.

Нагадаємо, 23 квітня стало відомо, що в Малині від коронавірусу помер чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 23 квітня за добу в Україні підтвердили 578 нових випадків COVID-19, всього виявили 7170 хворих на коронавірус. Кількість інфікованих COVІD-19 в Житомирській області зросла до 304: за добу підтвердили 17 нових випадків.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР тест зараження важкі хворі  
Матеріали по темі