Здоров'я

У Житомирській області одужали ще троє людей, в яких діагностували COVID-19

24 April 2020, 11:17

У Житомирській області одужали ще троє людей, в яких діагностували коронавірус. Всього в області станом на ранок 24 квітня у 5 пацієнтів тест вже не виявив вірусу COVID-19 в організмі.

Про це 24 квітня під час брифінгу в Житомирській ОДА розповів начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик.

«За останню добу у нас додалися троє пацієнтів, які вже одужали. Це пацієнти, в яких було підтверджено COVID-19. Їм проведено після курсу лікування повторно, двічі аналіз і обидва рази цей аналіз став від’ємним. Це мама і дочка з Малина і один випадок по Радомишлю – контактна особа, яка захворіла ще при першому випадку захворювання у області, тобто 12 березня. Тільки після повторних аналізів цей діагноз уже знятий», – зазначив Микола Суслик.

Нагадаємо, 22 квітня начальник відділу охорони здоров’я виконкому Коростенської міської ради повідомив, що в місті зафіксований перший випадок одужання від коронавірусу. 15 квітня стало відомо, що житомирянин, в якого діагностували коронавірус, одужав.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 24 квітня в Україні підтверджено 7647 випадків COVID-19, з них 477 виявили за останню добу. У Житомирській області за добу підтвердили ще п’ять випадків COVІD-19.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР тест одужали  
Матеріали по темі