Події

​У Житомирській області 20-річний син сокирою порубав сплячих батьків після конфлікту через кредит

24 April 2020, 13:49

У селі Табори Баранівського районі Житомирської області 20-річний хлопець жорстоко порубав своїх батьків, які спали у ліжку, а потім сам викликав швидку і поліцію. Правоохоронцям сказав, що на батьків напали.

Про це 23 квітня розповіли у сюжеті програми «Надзвичайні новини».

«Надзвичайна подія сталася у будинку, де мешкає подружжя з двома дітьми. Старший Олексій опівночі викликає швидку своїм батькам, які у власному ліжку стікають кров’ю, бо хтось порубав їх сокирою. Обох медики забирають до лікарні. Чоловік з розрубаною головою за добу гине в реанімації. 40-річну жінку оперують і вона жива», – йдеться у сюжеті.

Сусіди потерпілих кажуть, що жінка в тяжкому стані і невідомо чи виживе. Поліція почала шукати кривдника і під підозру потрапив старший син.

«Того дня батьки довго сварилися на сина. Він взяв онлайн позику без їхньої згоди, а батьки йому докоряли. Коли позику не віддав, то з батьків почали вимагати відсотки», – повідомляють у сюжеті.

У сім’ї є ще молодший брат, тієї ночі він лишився у дідуся і бабусі.

За злочин хлопцю загрожує до 10 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня у Житомирській області хлопець під час сварки травмував сокирою батька і матір, 41-річний чоловік помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сокира батьки вбивство Баранівський район кредит  
Матеріали по темі