Місто

Підприємці пікетують Житомирську міську раду: вимагають відкрити ринки

27 April 2020, 10:32

Вранці 27 квітня близько сотні підприємців прийшли до будівлі Житомирської міської ради з плакатами та вимогою відкрити ринки.

Люди тримають в руках плакати, написані російською мовою: «Откройте рынки», «Наши дети хотят кушать», «Хватит кормить олигархов».

Зазначимо, що у Житомирі влада не збирається відкривати ринки на час карантину, оскільки не може гарантувати контроль за безпекою продавців та покупців, але 26 березня виконком прийняв рішення дозволити роботу магазинів біля ринків, але за умови, що ринок та конкретний підприємець бере на себе відповідальність щодо дотримування протиепідемічних заходів.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, в Житомирі з 19 березня 2020 року і до завершення карантину зупинена робота ринків. Крім того, «Малинський ринок» на околиці Житомира, який не припинив роботу, працює лише як оптовий, також працюють торговельні майданчики в мікрорайонах.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні Уряду 22 квітня карантин в Україні продовжили до 11 травня 2020 року – цей день прем’єр-міністр Денис Шмигаль назвав «Днем К», точкою відліку початку виходу з карантину. Згодом він оприлюднив п'ять етапів виходу України з карантину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ринок бізнес акція торгівля  
Матеріали по темі