Суспільство

Поліція Житомирської області попереджає, що на травневі свята наряди чергуватимуть у парках, лісах і біля річок

30 April 2020, 14:29

На період з 1 по 4 травня поліцейські Житомирської області у посиленому режимі працюватимуть на вулицях населених пунктів регіону. Наряди правоохоронців будуть чисельно збільшені, окрім того, їх склад поповнять військовослужбовці Національної гвардії.

Про це 30 квітня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Наряди правоохоронців, чергуватимуть, зокрема, у парках, лісах та біля річок.

«Піші та автопатрулі на першотравневі свята будуть наближені до популярних серед населення публічних місць відпочинку. У містах це парки та сквери, набережні біля річок, за межами населених пунктів контролюватимуться лісові та прибережні зони. Поліцейські слідкуватимуть за дотриманням карантинних обмежень, щоб не допустити скупчення людей, а відтак сприятливих для поширення хвороби умов», – прокоментував т.в.о. начальника управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини Віталій Магалецький.

Правоохоронці закликають усіх громадян дослухатись рекомендацій медиків і утриматись від відпочинку на природі, а тим більше великими компаніями.

Нагадаємо, у Малині Житомирської області на період травневих свят запровадили додаткові обмеження пересування громадян та перебування у громадський місця, починаючи з 13:00 першого вихідного дня закінчуючи 06:00 першого робочого дня після вихідних/святкових днів. Однак 29 квітня під час щоденного брифінгу заступниця голови Житомирській ОДА Наталія Остапченко повідомила, що в області в цілому поки посилювати чи пом’якшувати карантин не збираються.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2020 року на позачерговому засіданні міськвиконкому ухвалили рішення, відповідно до якого з 1 травня в Житомирі дозволять працювати перукарням та продуктовим ринкам, але за певних умов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травень вихідний маївка поліція наряд  
Матеріали по темі