Влада

​У першого заступника голови Житомирської облради виявили коронавірус (доповнено)

2 May 2020, 17:49

У першого заступника голови Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка виявили COVID-19.

Про це 2 травня стало відомо Житомир.info з власних джерел, яким цю інформацію підтвердив сам Сергій Крамаренко.

Наразі зв’язатися телефоном з першим заступником голови облради журналістам Житомир.info не вдалося. У пресслужбі Житомирської облради також не змогли підтвердити чи спростувати дану інформацію, зазначивши, що для них ця звістка виявилась несподіваною.

Близько 21.00 2 травня Сергій Крамаренко на своїй сторінці у соцмережі підтвердив інформацію про виявлений у нього вірус COVID-19.

''Шановне товариство, хочу вас повідомити, що в мене в четвер ввечері виявили вірус COVID-19. Для мене це стало несподіванкою, але я розумію, що контактую з великою кількістю людей із усієї Житомирщини та України, тому і вберегтись було майже нереально. Самопочуття на даний момент нормальне, настрій бойовий. Знаходжусь вдома на самоізоляції. Усі контактні особи повідомлені та самоізольовані. Дякую всім, хто підтримує, ваші теплі слова допомагають одужати швидше!'', - написав Сергій Крамаренко у фейсбук.


Нагадаємо, що 29 квітня 2020 року перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко разом з першим заступником голови облдержадміністрації Володимиром Федоренком та депутатами Олевської ОТГ провели зустріч з керівником Державної служби геології та надр України Романом Опімахом, на якій обговорили дотримання вимог законодавства у галузі надрокористування, а саме надання дозволу на розробку гранітного кар’єру у селі Жубровичі Олевського району.

Фото з зустрічі в офісі Державної служби геології та надр України, опубліковане на сайті Житомирської облради 30 квітня

Як повідомляв Житомир.info, депутат Житомирської облради від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Крамаренко на сесії облради 26 вересня 2016 року був обраний першим заступником голови обласної ради.

На парламентських виборах у 2019 році заступник голови Житомирської облради Сергій Крамаренко потрапив до першої двадцятки партійного списку Радикальної партії Олега Ляшка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 облрада Крамаренко  
Матеріали по темі