Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області патрульні зупинили п’яного водія ВАЗ, чоловік спробував відкупитися

4 May 2020, 09:56

На автодорозі Київ – Чоп у Житомирській області патрульні поліцейські зупинили ВАЗ, водій якого порушував правила дорожнього руху. Як виявилося, керманич був п’яним, а щоб уникнути відповідальності, запропонував правоохоронцям хабаря.

Про це 4 квітня у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«30 квітня, близько 21-ї години, на автомобільній дорозі Київ — Чоп (213 км) за порушення правил дорожнього руху інспектори поліції зупинили автомобіль ВАЗ 2104. Під час перевірки документів водія патрульні поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, однак, аби уникнути адміністративної відповідальності, громадянин запропонував поліцейським неправомірну вигоду, після чого залишив грошові кошти у службовому автомобілі поліції», – йдеться у повідомленні.

На місце зупинки патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи.

У присутності двох свідків водій погодився пройти освідування на місці, після чого патрульні поліцейські оформили протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння), а також винесли адміністративну постанову.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що водій залишив у службовому авто близько 300 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня у Житомирі патрульні зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху, водій, який був ще й нетверезим, намагався уникнути адмінвідповідальності за допомогою близько 2 тис. грн хабаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульний ПДР  
Матеріали по темі