Здоров'я

В Андрушівській райлікарні COVID-19 підтвердили у 14 медпрацівників, всього в області вже 127 хворих медиків

7 May 2020, 11:12

Станом на ранок 7 травня у Житомирській області коронавірус діагностували у 127 медичних працівників. За добу підтвердили 14 нових випадків в Андрушівській районній лікарні.

Про 7 травня під час брифінгу в Житомирській ОДА розповів начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик.

«На жаль, за останню добу у нас додались 14 захворівших медичних працівників, це Андрушівська центральна районна лікарня. На сьогоднішній день у нас 127 захворівших медичних працівників. Важких немає. Це не спалах. Ми мали попередні випадки серед медичних працівників в Андрушівській лікарні, перевірили контактних, які були безпосередньо, і на жаль, ще в 10 медичних працівників підтвердили захворювання COVID-19», – зазначив Микола Суслик.

Нагадаємо, 4 травня стало відомо, що лікарню у Бердичеві закрили на карантин, ще один спалах COVID-19 - серед медиків Коростеня. Також у житомирській лікарні №2 призупинили госпіталізацію пацієнтів через спалах COVID-19 серед медпрацівників.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 7 травня в Україні вже підтверджено 13691 випадок COVID-19, у Житомирській області одужали 43 людини.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус лікарня медики Андрушівка  
Матеріали по темі