Події

Суд обрав запобіжний захід капітану поліції, якого в Житомирі зловили на хабарі: тримання під вартою з можливістю застави

7 May 2020, 13:57

Суд обрав запобіжний захід щодо начальника одного із секторів реагування патрульної поліції Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області, якого 5 травня затримали на хабарі: тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю застави у розмірі 137 тис. грн.

Про це 7 травня Житомир.info повідомив перший заступник військового прокурора Житомирського гарнізону підполковник юстиції Олексій Рихлюк.

«7 травня ухвалами Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди в розмірі 20 000 грн. капітаном поліції, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із визначенням суми застави у розмірі 137 тис. грн, строком на 60 діб», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня 2020 року у Житомирі затримали капітана ГУ Нацполіції в області на хабарі у 20 тисяч гривень. За попередньою версією слідства, поліцейський погрожував місцевим підприємцям створити штучні перешкоди при транспортуванні та зберіганні лісу у разі несплати данини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд варта застава хабар  
Матеріали по темі