Місто

​ЖК «Перлини Корбутівки» - жодних ризиків при купівлі нерухомості

8 May 2020, 10:03

«Перлини Корбутівки» повністю збудований, зданий та переданий на ОСББ будівельний комплекс, а отже ніякого ризику при купівлі нерухомості тут!

Якщо Ви шукаєте надійне, затишне та комфортне житло, цей житловий комплекс саме для вас, адже побудований він з силікатної цегли, утеплений мінеральною ватою, має фасад з облицювальної цегли, капітальною стіною у 72 см, в кожній квартирі змонтовано газовий двоконтурний котел та всі лічильники (газовий, електричний, водяний), заведена домофонна система та встановлено якісні склопакети та двері.

Комплекс включає в себе дві секції по 12 поверхів кожна, на перших поверхах розташовано комерційні та гаражні приміщення. На території комплексу є чудовий дитячий майданчик та зона відпочинку (барбекю). В продажу є однокімнатні (46-49 м2), двокімнатні квартири (70-90 м2) та трикімнатні квартири (95 м2), також в наявності є гаражні приміщення.


Забудовником успішно реалізовані житлові проекти – ЖК «Полісся» та «Перлини Корбутівки», що здані в експлуатацію та мають підведені комунікації.

На даний час забудовник зводить нові сучасні комплекси «Мистецькі ворота» та «Grand City Dombrovkiy» і там теж всі ціни фіксуються у гривні!

Телефон для отримання консультацій та довідок – (097) 811 22 33.

«Перлини Корбутівки» – твоя перлина на березі Тетерева!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новобудова Перлика Корбутівки ЖК Полісся  
Матеріали по темі