Місто

У Житомирі будуть послаблювати карантинні заходи та обмеження на проїзд у громадському транспорті. Трансляція засідання виконкому

8 May 2020, 11:32

На позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради будуть вносити зміни в рішення про карантинні обмеження та організацію пасажирських перевезень на час дії обмежувальних заходів.

Засідання призначене на 11:00 год. 8 травня – про це в день проведення виконкому повідомила пресслужба міської ради.

Порядок денний позачергового засідання міськвиконкому:


Назва питання

Доповідач та співдоповідач

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 11.03.2020 № 295 «Про введення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади»

Григорчук Наталя Іванівна – заступник директора юридичного департаменту міської ради

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 06.04.2020 № 423 «Про організацію перевезення громадським транспортом на час обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19»

Підпокровний Костянтин Володимирович – начальник управління транспорту та зв’язку міської ради

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.04.2020 № 430 «Про організацію сезонної торгівлі на території м. Житомира»

Костриця Микола Миколайович – директор департаменту економічного розвитку міської ради

Про призупинення нарахування плати за поливання присадибних ділянок у приватному секторі Житомирської міської об’єднаної територіальної громади у травні 2020 року

Марцун Олександр Васильович - начальник управління комунального господарства міської ради

Нагадаємо, влада Житомира хоче послабити обмеження щодо перевезення пасажирів – без спеціальних перепусток можна буде їздити в громадському транспорті у робочі дні з 10.00 по 16.00 години та вихідні дні.

Як повідомляв Житомир.info, карантин в Україні почався з 12 березня 2020 року: на засіданні 11 березня Уряд затвердив заходи, які необхідно вжити через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-19. Обмеження мали діяти по 3 квітня 2020 року, але 25 березня в Україні була оголошена надзвичайна ситуація на всій території країни, а карантин продовжили до 24 квітня 2020 року. На засіданні Уряду 22 квітня карантин в Україні продовжили до 11 травня 2020 року – цей день прем’єр-міністр Денис Шмигаль назвав «Днем К», точкою відліку початку виходу з карантину. ввечері 7 травня на урядовому порталі оприлюднили постанову Кабінету міністрів про послаблення карантинних заходів з 11 травня 2020 року.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком карантин  
Матеріали по темі