Події

На Київській у Житомирі чоловік вдарив та пограбував перехожу

8 May 2020, 16:57

У Житомирі грабіжник напав на жінку та відібрав у неї сумку. Подія сталася підранок 8 травня на вулиці Київській. Підозрюваного у нападі затримали.

Про це у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«8 травня, близько 4-ї години ранку, патрульні поліцейські отримали виклик про грабіж на вулиці Київській. За попередньою інформацією, невідомий вдарив жінку та відкритим шляхом заволодів сумкою з її речами, після чого втік. Отримавши орієнтування, патрульні виявили та затримали чоловіка, який підпадав під описи потерпілої», – йдеться у повідомленні.

Награбованих речей на момент затримання у чоловіка вже не було, однак правоохоронці знайшли у нього ніж і балончик.

«Відібраних речей останній не мав, проте під час поверхневої перевірки у 34-річного житомирянина охоронці порядку виявили ніж та балончик з написами "Терен - 4М", схожий на спецзасіб, споряджений речовинами сльозогінної та дратівливої дії. Для встановлення всіх обставин події на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу», – інформують у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2020 року на майдані Корольова у Житомирі молодик пограбував хлопця, що сидів на зупинці громадського транспорту. 22-річний чоловік вихопив у незнайомця телефон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування грабіжник сумка  
Матеріали по темі