Здоров'я

​Компанія «Епіцентр» передала допомогу до житомирських лікарень

8 May 2020, 18:48

90 тисяч високоякісних тришарових масок, захисні костюми та окуляри компанія «Епіцентр» передала до житомирських лікарень.

«Сьогодні компанія «Епіцентр» передає допомогу Житомирській обласні лікарні, за що ми їй надзвичайно вдячні. Вона відгукнулась на ініціативу президента Володимира Зеленського щодо забезпечення медичних закладів нашої держави всім необхідним для боротьби з коронавірусною інфекцією. Житомирська обласна адміністрація продовжує контролювати процес розподілення всіх необхідних засобів захисту та обладнання, які надходять для наших медичних закладів», - каже заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський.

Для компанії головне - цінувати та допомагати тим, хто рятує життя, запевняють представники «Епіцентру».

«Хочеться привітати лікарів, бо це є наше основне і бажання, і бачення. Лейтмотивом цієї гуманітарної допомоги є фраза – «Врятуємо тих, хто рятує життя». 68 тисяч масок, 900 захисних окулярів для лікарів і 2 700 костюмів - це перша частина, іншу ми передамо на міську лікарню. Ми цінуємо вашу працю, розуміємо, як вам важко і хочемо, щоб всі чули наскільки важлива ваша робота», - говорить заступник генерального директора «Епіцентр К» Дмитро Байдюк.


В обласній лікарні кажуть: допомога надкорисна, адже засоби індивідуального захисту потрібні щодня.

«Компанія «Епіцентр» привезла потрібну для кожного працівника допомогу, починаючи від медичної сестри, лікаря, засоби індивідуального захисту. Коли наші працівники захищені - вони спокійні, можуть у повному об’ємі надати допомогу, гарантовано унеможливлюються від зараження цією інфекцією COVID-19. Я дякую представництву компанії, президенту компанії. Це дійсно потрібний подарунок», - сказав генеральний директор КНП «Обласна клінічна лікарня ім.О.Ф.Гербачевського» Житомирської обласної ради Богдан Леськів.

Гуманітарну допомогу надали й першій міській лікарні

«На цю лікарню ми привезли 22 тисяч захисних масок, 300 окулярів і 900 захисних костюмів», - зазначив заступник генерального директора «Епіцентр К» Дмитро Байдюк.

В лікарні вдячні компанії «Епіцентр» за небайдужість, адже допомога від бізнесу наразі потрібна як ніколи.

«Завдяки небайдужому бізнесу ми сьогодні маємо достатню кількість абсолютно всіх засобів захисту для медичного персоналу. Всі вироби медичного призначення будуть розподілені між медичним персоналом.Це унеможливить зараження і дасть змогу надавати допомогу хворим міста та області», - говорить директор КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради Володимир Мордюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Епіцентр лікарня маски  
Матеріали по темі