Події

​У Житомирській області за добу рятувальники гасили 5 пожеж: горіли будівлі та автомобіль

9 May 2020, 16:36

У Житомирській області за добу 8 травня рятувальники загасили 4 пожежі у будинку та господарчих будівлях та один автомобіль.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС у Житомирській області.

«8 травня о 14:39 на пункт зв’язку 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Романів надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с.Романівка. По прибуттю чергового караулу в дерев’яній оселі спостерігалося значне задимлення. Господаря вдома не було. Осередок займання знаходився в одній із кімнат – тліли матрац та ліжко. Вже о 15:00 бійці ДСНС локалізували пожежу та о 15:50 ліквідували. Також вони не дали полум’ю розповсюдитися по всій площі будинку. В результаті знищено ліжко та матрац, пошкоджено дві кімнати. Ймовірно, пожежа сталася через необережність під час куріння. Остаточна причина загоряння наразі встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Також цієї доби вогнеборців ліквідували ще 3 загоряння у господарчих будівлях в Житомирському, Чуднівському районах та м. Олевськ, а також загасили палаючий автомобіль на одній із вулиць Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня рятувальники Житомирської області ліквідували пожежу в Поліському заповіднику, тиждень гасили лісову підстилку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальники пожежа автомобіль будинок  
Матеріали по темі