Події

Житомирянин у соцмережі підказав правоохоронцям, де шукати «закладчиків»: патрульні зупинили ВАЗ та знайшли білий порошок

11 May 2020, 12:11

На вулиці Михайла Грушевського у Житомирі 10 травня патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, підозрюючи, що у ньому їдуть особи, причетні до розповсюдження наркотиків. У пасажира автівки знайшли білий порошок

Про це 11 травня у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

Зазначається, що під час моніторингу соціальних мереж, інспектори поліції виявили пост житомирянина, в якому громадянин поділився інформацією про чоловіків, що, з його слів розповсюджують наркотичні речовини та пересуваються містом на автомобілі ВАЗ.

«10 травня під час патрулювання вулиці Михайла Грушевського інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль ВАЗ 2107, на якому, ймовірно, пересуваються особи, причетні до розповсюдження наркотичних речовин. Коли ж патрульні підійшли до транспортного засобу то помітили, що пасажир автівки почав нервувати та за декілька хвилин швидко залишив салон автомобіля. Патрульні наздогнали чоловіка та під час поверхневої перевірки виявили пакет з білою порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичного походження, а також пристрій для вживання наркотичних речовин», – йдеться у повідомленні.

Патрульні поліцейські затримали громадянина та викликали працівників слідчо-оперативної групи.

Патрульні дякують громадянам за активну громадську позицію та небайдужість. Усіх, хто став свідком правопорушення, закликають не зволікати і телефонувати на «102».

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2020 року в гаражному приміщенні на околиці Житомира оперативники кримінальної поліції виявили та зупинили функціонування підпільної лабораторії з виготовлення амфетаміну. На місці події затримали 32-річного житомирянина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики поліція амфетамін патрульні  
Матеріали по темі