Події

Дві ДТП у Житомирській області: Daewoo перекинувся на дах, Mercedes «ліг» набік

11 May 2020, 14:24

У Черняхівському районі Житомирської області 10 травня автомобіль Daewoo Nexia з’їхав у кювет та перекинувся на дах, у ДТП травмувалася жінка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9:40 год. в с. Клітище Черняхівського району.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Daewoo Nexia, 39-річний житель м. Житомира, рухаючись по дорозі, не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, у результаті чого автомобіль перекинувся на дах. Унаслідок ДТП 35-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження, з якими її було ушпиталено до районної лікарні», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області інформують, що травмовану пасажирку з понівеченої автівки деблокували рятувальники.

«Легковик знаходився у кюветі. До прибуття фахівців ДСНС водій вибрався із автівки та відключив акумулятор. Його дружина, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм не могла самотужки вийти з транспортного засобу. Жінка була при свідомості. За допомогою бензоріза рятувальники відрізали замок пасажирських дверець. Далі вони обережно вийняли потерпілу та на медичних ношах транспортували її в автомобіль центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», – розповідають у ДСНС.

9 травня на трасі Київ – Ковель – Ягодин у Житомирській області перекинувся мікроавтобус та «ліг» набік. В ДТП постраждали водій та неповнолітній пасажир.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«На 113 км автодороги Київ – Ковель – Ягодин сталася ДТП з потерпілими. Прибувши на місце події, патрульні виявили транспортний засіб Mercedes Sprinter під керуванням водія 2000 року народження. Водій не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у кювет, де автомобіль перекинувся. У результаті водій та пасажир 2003 року народження отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні в місті Малин. Патрульні забезпечували охорону місця події та регулювання дорожнього руху», – поінформували у пресслужбі патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 10 травня 2020 року на вулиці Вільський Шлях у Житомирі автомобіль ЗАЗ в’їхав у будівлю. 27-річний водій автівки загинув на місці ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі