Події

​У Бердичівському районі чоловік вбив односельця, закопав тіло за хатою і втік до сусідньої області

12 May 2020, 11:59

Бердичівські поліцейські розслідують вбивство 53-річного жителя району, тіло якого відкопали на городі за приватним будинком в селі Романівка.

Про це 12 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Тіло чоловіка, який кілька днів не з’являвся вдома, виявили закопаним у приватному домогосподарстві у с. Романівці. Поліцейські встановили, що смертельні поранення загиблому наніс його односелець. Підозрюваного у вбивстві оперативники розшукали та затримали на Рівненщині. Нині триває подальше досудове розслідування», – йдеться у повідомленні.

11 травня до Бердичівського відділу поліції звернулись рідні 53-річного жителя с. Романівки із повідомленням про його зникнення. За словами свідків та очевидців, останній раз чоловіка бачили 6 травня у компанії односельців, з якими він вживав спиртне. З того часу чоловік додому не з’являвся.

Опрацьовуючи отриману інформацію, поліцейські виявили за одним з приватних будинків села закопане тіло зниклого, під час огляду якого виявили численні рани.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

У ході першочергових заходів поліцейські з’ясували, що під час розпивання спиртного в будинку 41-річного місцевого жителя між загиблим та господарем виник конфлікт, у ході якого останній завдав опоненту смертельні поранення. Надалі, аби приховати злочин, він закопав загиблого за будинком.

«Оперативники карного розшуку розпочали розшук підозрюваного у вбивстві та встановили, що він може перебувати у рідних на Рівненщині. Уже вранці 12 травня ми разом з колегами з сусідньої області затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України», - розповів начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук.

Нині триває подальше досудове розслідування, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Законодавством вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 26 квітня 2020 у селі Райки Бердичівського району чоловік підрізав сусіда, а сам повісився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Романівка закопав тіло  
Матеріали по темі